Vad är frihet? - Arcamea
Vad är frihet?

Vad är frihet?

Frihet, i allmänhet, är att ha möjligheten att leva som vi själva väljer. Helt fria att göra som vi vill är vi kanske inte, men den frihet vi äger är värdefull. Vissa friheter är vi mycket medvetna om, andra tar vi för givet. Hursomhelst, om vår frihet begränsas, eller rentav förloras, känns det alltifrån lite störande, till kanske till och med mycket irriterande. Så i det avseendet går frihet och sinnesfrid ofta hand i hand.

Om vi känner oss beskurna i friheten att välja hur aktivt vi vill leva, på grund av begränsningar som vi inte rår över, påverkar det oss starkt. Utan möjligheter att ta itu med dessa begränsningar och få tillbaka kontrollen, ger vi ofta upp och accepterar att ”det är så här det är.”   Även om vi inte vill, även om det fortfarande upprör oss.

Detta gäller många som upplever ofrivilligt urinläckage (inkontinens.)

Tänk om det inte behöver vara så?

Stäng meny
×
×

Kundvagn