Vi välkomnar Efemia - Arcamea

Vi välkomnar Efemia

Vi tycker inte att kvinnor måste acceptera att leva mindre helt enkelt för att vi är kvinnor. Vi tycker att du ska kunna röra dig fritt och vara aktiv utan rädsla för att kissa på dig. Därför utvecklade vi kontinensstödet Efemia  för att hjälpa kvinnor att hantera ansträngningsinkontinens. Ansträngningsinkontinens? Jo, varje gång blåsan utsätts för extra buktryck genom till exempel en nysning, hosta eller vid aktiviteter som lyft eller joggning/löpning, arbetar dina bäckenbottenmuskler och ligament tillsammans för att dra framåt och stänga urinröret. Men, om dina muskler eller ligament är försvagade eller skadade, så kan samma tryck orsaka att urin läcker, eftersom urinröret inte stänger. Detta kallas ansträngningsinkontinens (SUI). Efemia hjälper kvinnor att hantera urinläckage på grund av SUI genom att stödja urinröret och hjälpa till när plötsligt buktryck uppstår.  Efemias design ser till att den är rätt placerad varje gång du använder den och alltid sitter på plats, även när du rör på dig. Så, till alla kvinnor som upplever SUI, låt inget stoppa dig.  Promenera, spring, hoppa, skratta, nys, hosta, tryck på, dra, lyft och låt Efemia hjälpa dig att minska effekterna av urinläckage i din vardag. Efemia är i dagsläget tillgänglig för online-köp endast i Sverige.  
Stäng meny
×
×

Kundvagn